| | Natjecaj za header foruma1 | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
alternativka :] Admin

Broj postova: 4612 Age: 17 Lokacija: Paradise city Registration date: 13.08.2008
 | Naslov: Natjecaj za header foruma1 sri kol 27, 2008 8:00 pm | |
| evo ja sam otvorila ovu temu di znači možemo stavljat blendere...evo...svako ima pravo hostat dva blendera i tu ih postat...dogovoreno? :))
---
Stavljajte slike koje nadete na internetu, ili koje ste sami napravili, za koje mislite da bi bile dobar kao header foruma.
Veličina bi trebala biti oko 508x125 , ne previse, ni premalo.
Tema je nesto teen, posto ovo i je takav forum, ovaj put ne pretjerano u rozim nijansama.
Ne morate pisati 'Teen forum' na sliku ako ne želite.
Rok je 1.9, to je zadnji dan za stavljanje, pa onda 2. 9 i 3. 9 je glasanje.
Administratorica Anna. _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |

Broj postova: 4612 Age: 17 Lokacija: Paradise city Registration date: 13.08.2008
 | Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:11 pm | |
| hm..kad nitko neće, onda ću ja prva :(  ovako..ja sam to zailila onda kao kombinaciju ljubičastih, crnih i sivih slova... ne znam..recite kako vam se čini... komentirajte! :) _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:16 pm | |
| lijepa slika, i boje bi bile super, samo ne znam kako bi izgledala slika na 508x125, ovo je 571x250, idem pogledat. a vi drugi, stavljajte pa cemo glasat!
btw ova tema za blendove ne spada u Prijedlozi, gledala sam i mislim si da prebacim u Fan Art, , sta vi mislite? |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:37 pm | |
|  ovako bi izgledalo. nece ovo pisat, samo sam isprobavala. btw stavljajte druge! |
|
 | |
zbunjolica. Svaka čast :)

Broj postova: 3115 Age: 16 Lokacija: city of delusion Registration date: 21.07.2008
 | Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:38 pm | |
| kad ćete mjenjat stavite tak ljubičasto,baš je dobro..onak nekak neutralno a opet nije sivo...  :) |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:49 pm | |
| još blendova:   |
|
 | |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!

Broj postova: 1953 Age: 18 Lokacija: ..daleko... Registration date: 29.07.2008
 | |
 | |
bombica Svaka čast :)

Broj postova: 4666 Age: 16 Lokacija: Boulevard of broken dreams. Registration date: 22.07.2008
 | Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:53 pm | |
| al malo zenskasti previse,mislim,ipak ovaj forum ima i muskih clanova.. neznam,samo primjecujem.. |
|
 | |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!

Broj postova: 1953 Age: 18 Lokacija: ..daleko... Registration date: 29.07.2008
 | Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:55 pm | |
| | bombica je napisao/la: | al malo zenskasti previse,mislim,ipak ovaj forum ima i muskih clanova.. neznam,samo primjecujem.. |
Da,btw. ja sam vech i zaboravila na njih jer gotowo uopche ne sudjeluju u temama, ne ureduju nish, a nisu ni dali nikakav svoj prijedlog 
Zadnja promjena: cookie; čet kol 28, 2008 6:55 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 6:55 pm | |
| ^^zapravo i nema bas :/ mslm nzm, doc ce valjda, aL ne znam kakav bi bio musko zenski blend hh, trazim al eto.. stavljate slike koje vam se svidaju za header, pa ce bit glasanje. a pliz recite, dal da ovo premjestim u fan art. jer u prijedloge ne spada. to sigurno.
Zadnja promjena: Annchy~; čet kol 28, 2008 7:06 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 7:02 pm | |
|  valjda je dobro? povečaj te ak treba=) |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 7:04 pm | |
| nije dovoljno široko, btw ne mogu povecat |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 7:11 pm | |
| prebaci u fan art
*prebačeno . by Annchy |
|
 | |

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 7:19 pm | |
| mda, i bolje da je tu prebačeno :) _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |

| Naslov: Re: Natjecaj za header foruma1 čet kol 28, 2008 7:32 pm | |
| evo ja sam malo preradila ovaj prvi kaj sam postala tu, recite kak vam se čini:  _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |
| | Natjecaj za header foruma1 | |
|