|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
alternativka :] Admin

Broj postova: 4612 Age: 17 Lokacija: Paradise city Registration date: 13.08.2008
 | Naslov: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 9:58 pm | |
| evo ga. otvorih temu. _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:00 pm | |
| baš me briga vrijeđaj te ih kolkom hočete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boli me baš me briga znam da ih nevole boli me K*** |
|
 | |
Ellie Pravi forumaš!

Broj postova: 1940 Age: 17 Lokacija: u naručju stolice Registration date: 18.07.2008
 | Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:00 pm | |
| oke..ovo je možda malo pretjerano.. nisam ja nikakav njihov fan, al ovo već nije fer.. |
|
 | |
zbunjolica. Svaka čast :)

Broj postova: 3115 Age: 16 Lokacija: city of delusion Registration date: 21.07.2008
 | Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:01 pm | |
| kaj nije fer?  |
|
 | |

Broj postova: 4612 Age: 17 Lokacija: Paradise city Registration date: 13.08.2008
| ja tebe fkt ne kužim  prvo tu pi*diš na sve kaj ih vrjeđaju, a sad te boli k? _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |
just.be Pravi forumaš!

Broj postova: 1438 Age: 18 Registration date: 07.11.2008
| kai nie fer.. to kaj ljudi kazu svoje misljenje.. lol |
|
 | |
Ellie Pravi forumaš!

Broj postova: 1940 Age: 17 Lokacija: u naručju stolice Registration date: 18.07.2008
 | Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:03 pm | |
| | miwnič. je napisao/la: | kaj nije fer?  |
pa da se otvara ova tema.. zamisli si da tebi vrjeđaju bend do kojeg ti je stalo.. |
|
 | |

| Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:04 pm | |
| | ...just.be...<3 je napisao/la: | | kai nie fer.. to kaj ljudi kazu svoje misljenje.. lol |
potpis
i onda očekuju da budemo iskreni. damn i s ljudima. _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |

Broj postova: 3115 Age: 16 Lokacija: city of delusion Registration date: 21.07.2008
 | Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:05 pm | |
| | Ciciban je napisao/la: | | miwnič. je napisao/la: | kaj nije fer?  |
pa da se otvara ova tema.. zamisli si da tebi vrjeđaju bend do kojeg ti je stalo.. |
aha,pa to se slažem. al mislim da nije cilj ove teme vrijeđat bend koji se maloj plawoj sviđa,nego raspravit to sve,da se više ne kačimo oko toga na svakoj temi u kojoj spomenemo TH..kaj ne? |
|
 | |

| Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:07 pm | |
| | miwnič. je napisao/la: | | Ciciban je napisao/la: | | miwnič. je napisao/la: | kaj nije fer?  |
aha,pa to se slažem. al mislim da nije cilj ove teme vrijeđat bend koji se maloj plawoj sviđa,nego raspravit to sve,da se više ne kačimo oko toga na svakoj temi u kojoj spomenemo TH..kaj ne? |
pa nisu svi vrjeđali bend, a uostalom tema je otvorena da bi se iznjela svoja mišljenja. dakle, ona mogu biti i pozitivna, ali i negativna. uostalom, chill out, mislim da su svi to preozbiljno shvatili:) _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |

| Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:08 pm | |
| vjerojatno su svi to tak ozbiljno shvatili jer je ovo prva..hm..svađa na ovom forumu :/ |
|
 | |
just.be Pravi forumaš!

Broj postova: 1438 Age: 18 Registration date: 07.11.2008
 | Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:08 pm | |
| | alternativka :] je napisao/la: | | ...just.be...<3 je napisao/la: | | kai nie fer.. to kaj ljudi kazu svoje misljenje.. lol |
potpis
i onda očekuju da budemo iskreni. damn i s ljudima. |
yup.. potpis.. a mala skuzit ces s vremenom da je ovo glupo sta se ljutis , a kad to skuzis neces vise slusat th.. hehe |
|
 | |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!

Broj postova: 1953 Age: 18 Lokacija: ..daleko... Registration date: 29.07.2008
 | Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:09 pm | |
| slazem se s miwnič ova je tema otvorena da ne bi isli u offtopic |
|
 | |

| Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:09 pm | |
| | miwnič. je napisao/la: | vjerojatno su svi to tak ozbiljno shvatili jer je ovo prva..hm..svađa na ovom forumu :/ |
ali ja to i dalje ne smatram svađom -.- _________________ Postoje trenuci u životu koji određuju što ćete biti. Katkad su mali i suptilni. Katkad nisu. Ukratko, i kad znaš što će se dogoditi, nisi spreman za velike trenutke. Nitko ne želi da mu se život promijeni. Ali promijeni se.
|
|
 | |

| Naslov: Re: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 10:10 pm | |
| pa nie svađa baš prije sukob interesa. :) |
|
 | |
|