| | ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
nj nj nj (: Svaka čast :)

Broj postova: 2195 Age: 16 Lokacija: Emmet's room :D Registration date: 25.06.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo sub kol 29, 2009 10:59 pm | |
| | Amy je napisao/la: | | bonesy je napisao/la: | | roxanne je napisao/la: | | alternativka :] je napisao/la: | | I ljude koji daju da se njima manipulira. -.- |
mislim da sam ja jedna od takvih.nažalost. |
roxanne, potpis. |
|
|
|
 | |
... Pravi forumaš!

Broj postova: 1442 Age: 21 Registration date: 26.07.2008
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:32 am | |
| |
|
 | |
Fleur Svaka čast :)

Broj postova: 15361 Registration date: 25.06.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 8:58 am | |
| Mrzim crvene.. Nemoguce ih je prijec.. Kupim mazdu RX-8 na pocetku i ono, auto je cist ok. Kupim mazdu RX-7, dobar auto, al postao je prespor.. Kupim porsche caymans i bio je ok auto dok ga ja nisam sjebala dodavajuci mu turbo, motor, kocnice i ta sranja.. Potrosim 200.000 na sve to i na kraju mi nije mogao skretat.. Jednostavno nece... I da.. Kupila sam 2 porsche-a, naravno slucajno.. Kupim i retardiranu Subaru imprezu.. E, autu treba previse da bi dosao do stotke.. Ali kupila sam ga jel ima dobar handling, sto mi je i potrebno i svim tim zavojima... I nemogu pobjedit crvene... Prebrzi su.. Nemam pojma koji ***** su oni radili s tim autima.. Pokusala sam sve, i opet nemogu. Koje sranje.. Odustajem od igre -.- |
|
 | |
† morbid.puppet † Svaka čast :)

Broj postova: 2100 Age: 15 Registration date: 25.06.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:03 pm | |
| mrzim miley cyrus -.- mrzim osobe koje se prawe da su mi prijatelji a okolo seru o meni. mrzim to sto je hladno pa ne mogu na kupanje. |
|
 | |
... Pravi forumaš!

| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:07 pm | |
| | Amy je napisao/la: | Mrzim crvene.. Nemoguce ih je prijec.. Kupim mazdu RX-8 na pocetku i ono, auto je cist ok. Kupim mazdu RX-7, dobar auto, al postao je prespor.. Kupim porsche caymans i bio je ok auto dok ga ja nisam sjebala dodavajuci mu turbo, motor, kocnice i ta sranja.. Potrosim 200.000 na sve to i na kraju mi nije mogao skretat.. Jednostavno nece... I da.. Kupila sam 2 porsche-a, naravno slucajno.. Kupim i retardiranu Subaru imprezu.. E, autu treba previse da bi dosao do stotke.. Ali kupila sam ga jel ima dobar handling, sto mi je i potrebno i svim tim zavojima... I nemogu pobjedit crvene... Prebrzi su.. Nemam pojma koji ***** su oni radili s tim autima.. Pokusala sam sve, i opet nemogu. Koje sranje.. Odustajem od igre -.- |
kaj to igras? uzmi bemwe rjesit ce te svih problema :P |
|
 | |
bijač Ide, ide..

Broj postova: 284 Lokacija: U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date: 27.08.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:26 pm | |
| Ako još jednom čujem onaj "hit" ZMIJA I ŽAAABA pojudjet ću!!!!
ISUSE!
mrzim taj "hit" mrzim hit "medo" mrzim cajke mrzim...aah ne mogu se sjetit. |
|
 | |

| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 12:33 pm | |
| | ... je napisao/la: | | Amy je napisao/la: | Mrzim crvene.. Nemoguce ih je prijec.. Kupim mazdu RX-8 na pocetku i ono, auto je cist ok. Kupim mazdu RX-7, dobar auto, al postao je prespor.. Kupim porsche caymans i bio je ok auto dok ga ja nisam sjebala dodavajuci mu turbo, motor, kocnice i ta sranja.. Potrosim 200.000 na sve to i na kraju mi nije mogao skretat.. Jednostavno nece... I da.. Kupila sam 2 porsche-a, naravno slucajno.. Kupim i retardiranu Subaru imprezu.. E, autu treba previse da bi dosao do stotke.. Ali kupila sam ga jel ima dobar handling, sto mi je i potrebno i svim tim zavojima... I nemogu pobjedit crvene... Prebrzi su.. Nemam pojma koji ***** su oni radili s tim autima.. Pokusala sam sve, i opet nemogu. Koje sranje.. Odustajem od igre -.- |
kaj to igras? uzmi bemwe rjesit ce te svih problema :P |
Glupi NFS... Nema bemwe-a... Ili ja ga jos nisam dobila -.- Razmisljam o kupnji Aston Martina.. =P |
|
 | |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)

Broj postova: 13134 Lokacija: roaD to nowHeRe .. Registration date: 06.08.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo ned kol 30, 2009 11:42 pm | |
| mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S |
|
 | |
† morbid.puppet † Svaka čast :)

Broj postova: 2100 Age: 15 Registration date: 25.06.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 1:16 am | |
| | TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la: | mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S |
isto swe. |
|
 | |
nj nj nj (: Svaka čast :)

Broj postova: 2195 Age: 16 Lokacija: Emmet's room :D Registration date: 25.06.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 9:05 am | |
| | †Dreamcatcher† je napisao/la: | | TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la: | mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S |
isto swe. |
|
|
 | |
!v@ Bravo..:)

Broj postova: 795 Age: 16 Registration date: 23.06.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 10:38 am | |
| mrzim hladnoću mrzim to štto je sramežljiv....  |
|
 | |
LeDawn

Broj postova: 48 Registration date: 30.08.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 10:38 am | |
| Ja bi v ameriiku =( Nebi bila tuu. Jbg. =( erm. mrzim kad netko misli da ćeš uvijek bit rezerva i cajke.. :P |
|
 | |

| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 11:59 am | |
| | TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la: | mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S |
Pametno moje malo =) |
|
 | |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)

Broj postova: 13134 Lokacija: roaD to nowHeRe .. Registration date: 06.08.2009
 | Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 12:10 pm | |
| | Amy je napisao/la: | | TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la: | mrzim cure koje mi seru iza leđa,a nemaju muda meni u facu reč šta misle :S mrzim dečke koji se prave frajeri mrzim ljude koji idužu nos u nebesa mrzim ljude koji maltretiraju sve oko sebe,i mrzim one koji se ne brane mrzim suze mrzim tugu mrzim dečke a i cure koje misle da su bogomdani/bogomdane mrzim dvoličnost i mrzim pms :S |
Pametno moje malo =) |
:D |
|
 | |
... Pravi forumaš!

| Naslov: Re: ajmo pljuvat po svem šta ne volimo pon kol 31, 2009 12:22 pm | |
| Mrzim one seljacine nenasisane maminog mlijeka pa im mozak šteka kaj natrpaju pretezno na GOLF-ove (Govno Omotano Limenom Folijom) hrpu plastika kaj jos vise otezaju auto da im ide jos sporije a pod haubom 1.9 Tdi čađavac na loz ulje da disat ne mozes iza njega i obavezno takvi mi se napikavaju i oce se ganjat samnom,cim vide jebeni bmw odma se pikaju na zadnji branik i misle da ce valjda prec nesto snage na to govno njihovo,i tak sad vozim i vidim zebru,i normalno nisam dosao s jebenog kamenjara i sume ko oni nego iz civilizacije i kocim prije zebre i kreten se skoro piknul u mene,joj sam bog mu pomogao da mi nije razbio auto jer bi one iskrivljene zube skupljao po cesti,a obicno bas takvi s tim splastikarenim autom svi redom mali,strkljavi,s krivim zubima i klempavim vlehima da im ni antena na autu ne treba love sve satelitske programe,i obavezno i neke majce s vatrama i tatooima u stilu auta,fuj |
|
 | |
| | ajmo pljuvat po svem šta ne volimo | |
|